„Симфония на доверието“ – Нурофен и Стрепсилс

Така както всяка една изсвирена нота от инстроментите, участващи в една изящна симфония са базирани на наука, така и медицината, в частност фармакотерапията, трябва да е научно обоснована, за да поражда доверие в здравните специалисти и пациентите.

Тази концепция е в основата и на събитието, което се проведе на 28-ми март в хотел „Маринела“ в София, на което присъстваха над 600 фармацевти, представители на всички водещи аптеки в столицата.

В рамките на събитието бeше изнесена научна лекция на тема „Симптоматично лечение на горните дихателни пътища“, която утвърждава лидерската позиция на гамата Нурофен и Стрепсилс. Тяхната ефикасност и безопастност в симптоматичното лечение на инфекциите на ГДП и сезонните грипни заболявания, бяха представени по интересен и иновативен начин.

Специален гост-лектор беше проф. д-р Георги Момеков, който е председател на Българското научно дружество по фармация и преподавател в Медицински университет – София. По време на лекциите, проф. Момеков акцентира върху характеристиките на Нурофен и Стрепсилс, с които печелят доверието сред клиницистите и пациентите по целия свят.

В духа на метафората, за връзката между музиката и науката, на събитието присъстваха струнен квартет „Арт Класик“, които изпълниха откъси от известни класически прозиведения, а водещ на събитието беше актьорът Любомир Ковачев.

Произведенята бяха отлично подбрани, в унисон с представянето на гамата лекарствени продукти Нурофен и Стрепсилс, на които се насладиха специалните гости, уважили събитието, и дошли от всички краища на София, за да бъдат част от страхотния спектакъл, изнесен в чест на любимите им брандове.