Минали събития

Дни на Ехокардиографията ‐ София 2017

За трета поредна година РГ по неинвазивна образна диагностика има удоволствието да Ви покани да участвате в научния форум Дни на ехокардиографията – София 2017, който ще се проведе в зала „Мусала“ на хотел Хилтън в периода 31 март – 1 април 2017 г.


Кардиология

Втора национална педиатрична конференция

От 31 март, 2017 до 2 април, 2017 ще се проведе Втора Национална педиатрична конференция – Профилактика, диагностика и терапия в детско-юношеската възраст. От генетичния анализ до здравото дете.


Педиатрия

Конференция „Дни на детската ортопедия и травматология“

Уважаеми Дами и Господа, Предоставямe на Вашето внимание информация за Конференция „Дни на детската ортопедия и травматология“, за да се запознаете в детайли с възможностите за участие по време на …


Ортопедия и травматология

Пролетна научна Kонференция „Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото“

Бих искала да отправя покана към Вас за участие в нашата ежегодна среща – Пролетна научна Kонференция „Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото“, която ще се проведе …


УНГ

XX-та Научна Национална Гинекологична Конференция

От името на Председателя на БНДАГ проф. Стоимен Иванов и Управителния съвет, имам удоволствието да Ви поканя на предстоящата XX- та научна национална гинекологична конференция.


Акушерство и гинекология